Selecteer een pagina

Ontdek je innerlijke universum

In onze huidige tijd kan het moeilijk zijn om stilte te vinden. We doen vaak vaak veel verschillende dingen tegelijkertijd (werk, relaties, een sociaal leven) waardoor zelfzorg en introspectie naar de achtergrond verdwijnen. Dit maakt het moeilijk om onszelf te voelen en te ontdekken wie we echt zijn.

Yoga kan een hulpmiddel zijn op de weg naar bewustwording. Het is een manier om naar binnen te keren en in contact te komen met je geest, lichaam en emoties. Mijn yogalessen zijn toegankelijk, langzaam en introspectief. Elke houding is een oefening om je aandacht naar jezelf en je adem te brengen. Door bewust naar binnen te keren en aanwezig te zijn in je lichaam, kun je zachtheid en ontspanning in je lichaam toelaten. Echte ontspanning voelt als thuiskomen bij jezelf. Je bent van harte welkom om met mij mee te doen op deze constante reis van bewustwording en terugkeren naar jezelf.

 

{

And you? When will you begin that long journey into yourself?

– RUMI

Ik wil je helpen om je thuis te voelen in jezelf

De onderstaande diensten zijn tools die ik daarbij gebruik

Groepslessen

Online lessen via Zoom

Op donatiebasis

Vanwege het Corona-virus geef ik momenteel geen fysieke yogalessen. In plaats daarvan geef ik via Zoom online lessen op donatiebasis. Check mijn Instagram-pagina om op de hoogte te blijven van de geplande data.

De lessen kunnen in het Nederlands of Engels gegeven worden.

Privélessen

Één-op-één begeleiding

Fysiek of online

Als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij je yogabeoefening, bied ik privélessen aan die volledig zijn afgestemd op jouw individuele behoeften, zoals flexibeler worden of innerlijke rust vinden.

De lessen kunnen in het Nederlands of Engels worden gegeven.

Over mij

Hi, ik ben Britt!

Ik ben een hatha en yin yogadocent, gevestigd in Utrecht, Nederland, met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een diepe verbinding met mezelf en anderen. Met mijn yogalessen en schrijfsels nodig ik je uit om jezelf te leren kennen en je lichaam en intuïtie te vertrouwen.